Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 9 June 2012

Kerana Apa?

Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ni baru berkesempatan untuk mengapdet belog nih. Before ni terpaksa apdet belog untuk esaimen. Haihh. Penat masih lagi terasa nih. Yelah time ni tak tido lagi. Takleh tido lagi kerana apa? Kerana keje la. Esaimen. Test. Kuiz. Plus2 dah nak final exam. Memang teramat lah busy. 

Baru ni cuti seminggu. UiTM bagi. Opss, lupa nak ucap terima kasih. Terima Kasih Ayahanda Sahol sbb bagi cuti khas kat anakanda2 tersayang2 ni hehe :) Cuti seminggu memanglah dimanfaatkan sebaiknya. Konon2 bawak balik buku nak study segala bagai, puihhh. Say goodbye la kalau nak study kat umah. Memang idok lah ye. Balik2 buku dalam beg tu je. Haippp ape nak jadi ni haaa. (Jangan jadi macam saya ye)

Balik2 Puncak yang aman damai ni, mula lah kalut kelibut haaa. Segala keje bertimbun-timbun, terpaksa la buat last minute. Memang asam gelugor dan garam kan student buat keje last2 minute nih. Cer angkat kepala sape suke buat keje2 awal2? Ade ke? :O

Tapi nasib baik keje settle gak pada masa yang ade tuh. Takmau lah cter sal presentation pe semua. Bosan bosan dan bosan. =.=' Banyak bende nak cter kali ni tapi tangan saya ni ade masalah problem ckit. Sakit haa. Lenguh2 je lately ni. Sbb banyak buat keje sgt kot. Kurang tido kot (ade kene mengena ke?)

Nanti dah oke sikit, saya tulis cerita2 yang best eh. Bukan dongeng tapi realiti hehehe :) Last but not least, take care semua. Sayangi kedua ibubapa anda dan sentiasalah berdoa buAt mereka :) Semoga kite semua tergolong dalam golongan anak2 yang soleh dan solehah. Ameeen Ya Rabbal Alameen.

* Lame tak contact AA. Eh, die yang tak contact saya. Kerana apa? Hmm takpelaaa kan. Masing2 busy dengan anak masing2. Hah?? :O Hehe *

Wassalam. Love yaa. :D





4 comments:

  1. http://husnahyuna.blogspot.com
    salam kenal..
    wah2..
    nice entry...
    like ") nice :)
    blog ni sgt awosome...
    n entry yg sgt menarik ..
    jom follow kita balik..
    kite support each other k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww! Thanks a lot Husnahyuna :) I will follow yours too..!

      Delete
  2. tq follow yana. huhu. bru2 blaja nk wt blog jh. kui3 :)
    btw. nice blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure :)
      Same goes with me.
      Thanks a lot awww! :)

      Delete