Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 11 August 2012

Setulus Kasih, Hikmah Yang Abadi.

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah. Hari ni kite semua dah sampai hari ke 22 Ramadhan. Dah minggu terakhir pun. Minggu terakhir ni laa kite disunatkan dan digalakkan untuk mengerjakan banyak amalan2 sunat. Yelaa, 10 malam terakhir adalah di mana salah satu darinya adalah malam Lailatul Qadar.. Tapi untuk entri kali ni sy bukan nak cakap tentang malam yang penuh dengan keberkatan ni. For the next entry, I will k :) Untuk entri ni, I am just wanna share a beautiful and meaningful video special for Hari Raya yang akan datang tak lame lagi.. Ramadhan akan pergi tinggalkan kite untuk beberapa je lagi kan kan kan *sobs* *sobs* *sobs* :'(

Its not about exciting for the celebration tapi perkongsian melalui media massa or what we called laman sosial You Tube. Iklan ni memang ade disiarkan dalam TV3 tapi it was a short video rather than if you all tengok kat You Tube, panjang dalam 7 minit 42 saat. I watched this video a few times and I keep touched with it. Speechless wehhh. :'(

Please enjoy this video BUT ambiklah pengajaran dan iktibar darinya. Bukan untuk hiburan semata-mata.. Ynag baik jadikan teladan, yang kurang baik, jadikan sempadan :)

video


Setulus Kasih, Hikmah Yang Abadi. Thanks for reading ! Wassalam :')


No comments:

Post a Comment